2D i 3D Dizajn

2D i 3D Usluge

2D dizajn

Nudimo vam širok spektar usluga i mogućnosti grafičkog odnosno 2D dizajna.

3D dizajn

Budite u trendu i uz našu pomoć odradite vizualizacije ili prezentacije prema vašim potrebama.

Iskustvo i inovativnost

Naš tim ima preko 10 godina iskustva u raznim granam dizajna, obratite nam se s povjerenjem.

2D i 3D Usluge

Za vas odrađujemo vizualizacije, foto-realistične vizualizacije, 2D i 3D modele, razne animacije, vizualizacije za arhitektonske urede, projekt biroe, agencije za nekretnine i još mnogo toga.

Vizualizacije

Za vas odrađujemo vizualizacije željenih objekata ili predmeta, stvarajući virtualne modele po potrebi.

Prilagodljivost i funkcionalnost

U dogovoru s našim klijentima prilagođavamo modele i vizualizacije svim vašim potrebama, po potrebama dodajemo razne materijale, teksture, razne vrste osvjetljenja i slično.

Fotorealistično i precizno

Trudimo se sve naše radove dovesti do savršenstva, kako bi kvaliteta bila zajamčena. Modeli su foto-realistični, a prema vašim potrebama prilagođavamo i dimenzije modela realnim mjerilima.

Finalni izgled projekta

Ukoliko započinjete arhitektonski, inženjerski ili mehanički projekt, u mogućnosti smo vizualizirati izgled finalnog proizvoda za što bolju prezentaciju.

Prezentacija klijentima

U suradnji sa arhitektima, dizajnerima, strojarima, reklamnim agencijama stvaramo modele i vizualizacije za predstavu proizvoda krajnjim korisnicima i klijentima.

Vizualizacije prema predlošcima

Ukoliko postoji dokumentacija, fotografije, skice ili tehnički nacrti, u mogućnosti smo prema njima raditi vizualizacije u realnom mjerilu.

Interakcija s okruženjem

Prema potrebama klijenata izrađujemo i uklapamo model u realno okruženje kako bi dočarali interakciju s realnom okolinom.

Vizualizacije interijera i eksterijera

Izrađujemo scene eksterijera i interijera prema potrebama s različitim materijalima i osvjetljenjima.

Različite kombinacije

Pri vizualizacijama koristimo razne metode, možemo koristiti željenu fotografiju kao pozadinu ili predložak, ili izmodelirati željenu okolinu i pozadinu.

 

 


Kliknite ispod kako biste učitali panoramu, te vidjeli jedan od primjera naših vizualizacija

 

Danas je teško zamisliti izradu projekta, a naročito njegovu prezentaciju bez 2 i 3D modela. To je jedan od najboljih načina prezentacije željenih sadržaja.

Prednosti ovakvog načina prezentacije jesu mnogobrojni. Veliki problem arhitektima, inženjerima, mehaničarima jest predstaviti svoj proizvod klijentima prije nego je isti izrađen. Ovom tehnologijom možete prikazati finalni proizvod bez da ste ga prethodno morali izraditi.

Ovakvi modeli i tehnike koriste se u gotovo svim zamislivim granama usluga i proizvodnje. Bilo da vam treba reklama, želite predstaviti svoj proizvod ili vam treba dizajn loga, vizit karte i sličnih popratnih materijala.

Vizualizacije su jedan od najtraženijih proizvoda modernog poslovanja. Zbog svoje široke primjene, mogu se implementirati za gotovo sve što je potrebno prikazati korisnicima usluga.

Želite li predstaviti svoj proizvod širokim masama ili kupcu, vizualizacija je upravo ono što vam treba. U suradnji s vama posvećujemo pozornost svim bitnim detaljima, kako bi finalni proizvod bio što uspješniji.

Kontaktirajte nas

Ovakve sadržaje izrađujemo uz pomoć profesionalnih softvera za izradu modela i simulacija. Bilo da imate mjere po kojima ćemo izraditi modele ili trebate samo okviran prikaz, tu smo za vas.

Kako se Culex između ostalog bavi i dizajnom, u mogućnosti smo Vam po potrebi, osim videa i fotografije,  ponuditi i mogućnost 360 vizualizacije. Kao i kod videa i fotografije, i ovdje su mogućnosti i prednosti nebrojene, ne dopustite da vam promakne niti jedan detalj.

Ukoliko trebate uklopiti vaš objekat u okolinu, radimo foto-realistične vizualizacije te prema vašim potrebama uklapamo objekte sa željenom pozadinom ili okolinom. Ovo je velika prednost primjerice kod arhitektonskih prikaza.