Usluge

Naše Usluge

Unaprjeđujemo naše i poslovanje klijenata koristeći nove tehnologije u modernom poslovnom svijetu. Slobodno nam se obratite s upitima ili idejama da skupa pogledamo što možemo učiniti za vas!


Naša Znanja

Wordpress

Dugogodišnje iskustvo izrade stranica na WordPress-u.

WooCommerce

Profesionalna izrada web shop-a na WooCommerce sustavu.

Laravel

Izrađujemo CMS, CRM i ERP rješenja po narudžbi.

HTML/CSS/JS

Po potrebi izrađujemo statične HTML/CSS stranice za landing, promo ili ostale potrebe.

Lightwave Maya 3DS Max

Radimo s naprednim programima kako bi vaše vizualizacije izgledale kao fotografije.

Rhinoceros

Ukoliko imate potrebu za CAM/CAD operatorom, imamo tu mogućnost.

360

360 Vizualizacije, animacije, fotografije i video sadržaj. Samsung Gear 360.

Hosting

Nudimo kompletno rješenje od domene do izrade i smještaja web stranice.

Optimiziramo cijene svojih usluga. U suradnji s klijentima optimiziramo omjer uloženo/dobiveno.

Imate li bilo kakvih pitanja ili prijedloga slobodno nas kontaktirajte.

Ukoliko vas zanimaju naši radovi, posjetite našu portfolio stranicu i pogledajte neke od njih.

Web usluge koje nudimo

Registracija i smještaj web stranice

Za vas registriramo besplatne ili plaćene domene, te ih smještamo na naš ili vanjski server koji su sigurni i uvijek dostupni.

Dogovor i prikupljanje materijala

U dogovoru s našim klijentima dogovaramo željene ciljeve, te radimo na prikupljanju fotografija, tekstova, videa i ostalih materijala kako bi postigli što bolje rezultate.

Obrada materijala

Prikupljene materijale potrebno je prilagoditi webu, kako bi stranica bila brza i funkcionalna. Za vas obrađujemo prikupljene sadržaje kvalitetno i brzo.

Web stranice prema predlošcima

Ukoliko vam se sviđa već postojeći dizajn ili primjer stranice, u suradnji s vama prilagođavamo dizajn vašim potrebama i željama.

Jedinstveni dizajn

Ukoliko klijent ima ideju stranice kakvu želi, poseban dizajn, u mogućnosti smo izraditi unikatnu stranicu prilagođenu vašim potrebama.

Izmjene postojećih web stranica

Ukoliko već posjedujete web stranicu a treba vam promjena ili osvježenje, obratite nam se s povjerenjem, zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje.

Web trgovina

Unaprijedite svoje poslovanje i prodaju kvalitetnom web trgovinom. Iza sebe imamo nekoliko uspješnih projekata web trgovina, obratite nam se s povjerenjem.

Izrada CMS-a

Ovim sustavom omogućeno vam je da sami upravljate sadržajima koji se nalaze na webu, te ih samostalno možete izmijeniti.

Višejezičnost

Prema vašim potrebama u mogućnosti smo implementirati prijevod stranice na druge jezike, ukoliko imate prijevode.

Responzivnost

Jedna od najbitnijih faktora današnjeg weba jest responzivnost. To znači da su stranice prilagođene za računala, mobilne telefone i tablete, bez obzira s kojeg se uređaja spajate.

Naša Politika poslovanja

Culex d.o.o. je mlada tvrtka koja posluje nešto manje od dvije godine. Okupljamo mali, dinamičan tim mladih ljudi koji svakodnevno uče i unaprijeđuju svoje vještine.

Nastojimo svu našu pažnju posvetiti svakom zasebnom klijentu, s kojim dogovaramo detalje, te nastojimo izvući najviše iz svake ideje i potrebe. Obratite nam se s povjerenjem, Vaš uspjeh znači i naš uspjeh.

Web usluge koje nudimo

Promocija web stranice

Prilagođavamo i postavljamo web lokaciju tako da bude dostupna na svim poznatim web tražilicama kao što su Google, Yahoo, Bing i slične.

SEO Optimizacija

SEO optimizacija jest ključ uspješnog poslovanja i marketinga. Ovim se podrazumjeva prilagodba web stranica za što bolje pozicioniranje na tražilicama.

Optimiziranje brzine stranice

Danas je brzina stranice jedan od ključnih faktora pozicioniranja na tražilicama. Optimiziramo fotografije, videe i multimediju na stranici kako bi bila što brža i bolje rangirana.

Reklamne kampanje

Prema potrebama pokrećemo AdWords, Google kampanju kako bi za vašu stranicu i proizvod saznalo što više ljudi.

Oglašavanje

Ukoliko želite postaviti reklamu na svoju stranicu, i od nje dodatno zaraditi, u mogućnosti smo vam implementirati Google AdSense.

Društvene mreže

Po potrebi izrađujemo i vodimo profile na društvenim mrežama kao što su Facebook, Google+, Twitter i ostali. Iste također možemo implementirati na vašu stranicu.

Statistički podatci stranice

Ukoliko želite pratiti statistike o web stranici, kao što su klikovi, posjeti, popularnost, u mogućnosti smo vam dostaviti detaljne informacije na dnevnoj, tjednoj ili mjesečnoj bazi.

Održavanje

Ukoliko su vam potrebna ažuriranja sadržaja, izmjene ili održavanje stranice, u dogovoru s klijentom možemo dogovoriti sve potrebne detalje.

Instrukcije

Želite li sami održavati svoju stranicu, unositi podatke ili raditi promjene, u mogućnosti smo vas podučiti osnovama i izraditi detaljne upute kako bi vam rad bio lakši i ugodniji.

Zaštita

Implementiramo najnovije sigurnosne sustave,  kako bi vaša stranica bila zaštićena i otporna na napade i SPAM.

Individualnost

Svakom klijentu se odnosimo s poštovanjem, te nastojimo slušati sve njegove želje i potrebe, kako bi zadovoljstvo bilo obostrano. Sa svakim klijentom imamo individualan odnos, baš kakve su i njegove potrebe.

Razni moduli

Na svaku stranicu možemo dodati individualne module, prema vašim potrebama. U mogućnosti smo implementirati galerije, stranice za rezervacije, video sadržaje, a također i 360 sadržaje koje također imamo u svojoj ponudi.